فلفل سبز

سلامتی

۱. فلفل سبز سرشار از مواد مغذی و تقویت قدرت بدنی

فلفل سبز تند دارای ویتامین C بسیار زیادی است که باعث ایجاد آنتی اکسیدان خیلی قوی ای در بدن می شود. همچنین فلفل سبز تند قادر است تولید کلاژن و پروتئین در بدن را تحریک بکند و کلاژن برای رگ‌ های خونی، پوست و استخوان و بافت‌ها خیلی فایده دارد.
بر اساس مطالعه های صورت گرفته، ویتامین A فلاونوئید هایی مثل لوتئین، آلفاکاروتن، بتاکاروتن، کریپتوتانتین، زآگزانتین و دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کند و بدن را در مقابل رادیکال‌ های آزاد پاکسازی می کند که باید دانست این رادیکال ها دلیل اصلی سرطان هستند.

۲. خواص فلفل سبز و پاکسازی کامل ریه

ترکیبات فلفل سبز تند مجاری تنفسی را باز می کند و تنفس را آسان تر می کند و مخصوصا هنگامی که به آنفولانزا مبتلا شده باشید.
همچنین شما با خواص فلفل سبز تند می توانید ریه ها خود را از بیماری های ذات الریه، آسم و برونشیت در امان نگه دارید و اگر به این بیماری ها مبتلا شده اید مطئن باشید که مصرف آن در روند درمانی شما تاثیر بسیار مطلوبی دارد.

۳. قدرت بخشی به سیستم ایمنی بدن

فلفل سبز تند از بتاکاروتن و ویتامین C بسیاری برخوردار است که برای قدرت بخشی به سیستم ایمنی بدن، سلامتی چشم‌ ها و افزایش کیفیت پوست مفید است. فلفل سبز تند خواص ضد باکتری زیادی دارد و قادر است عفونت‌ های پوستی را درمان کند.

۴. افزایش اشتها و روحیه ای با نشاط

از خواص عجیب فلفل سبز تند ایجاد شادی و نشاط در روحیه است زیرا می تواند موجب ترشح هورمون آندروفین از مغز شود که به شادی ما کمک خوبی می کند. همچنین خوردن فلفل سبز تند می تواند اشتها شما را بالا ببرد.

۵.سلامت قلب و جلوگیری از گرفتگی رگ ها

کپساسینی که در فلفل سبز وجود دارد می تواند سطح کلسترول خون را کاهش بدهد که این امر باعث کاهش احتمال گرفتگی رگ‌ ها می‌ شود.
بعلاوه شما با فلفل سبز می توانید از انعقاد خون در رگ ‌های خونی پیشگیری کنید که در نتیجه این ۲ خاصیت باعث پیشگیری از بیماری‌ های قلبی و آرترواسکلروز (سخت شدن رگ‌ ها) می شود..

محققان هندی بر اساس تحقیقات خود عقیده دارند که در آینده ای نزدیک، فلفل تند خواهد توانست به عنوان یک داروی قلبی مطمئن در جهان شناخته شود و حتی شاید جای داروی آسپرین را هم می گیرد و یا به همراه آسپرین استفاده می شود.

۶.خواص فلفل سبز و کنترل دیابت و قند خون

فلفل تند از مقادیر زیادی کپسایسین، آنتی اکسیدان ، ویتامین ث و کاروتنوئید ها برخوردار است که برای تنظیم میزان انسولین در بدن کمک خوبی می کند و برای جلوگیری از افزایش قند خون و همچنین درمان دیابت نوع ۲ مفید و موثر است.

مطلب پیشنهادی:   خواص سبزی خوردن

تحقیقات انجام شده در هند نشان داده است که فلفل تند خواص قدرتمندی برای پیشگیری از بیماری دیابت دارد. در این تحقیقات: مطالعه ای دقیق بر روی فعالیت بیولوژیکی ماده های کپسایسین و دی هیدروکپسایسین انجام شد و نتیجه حاصل شده گویای آن بود که استفاه از فلفل سبز می تواند قند خون و انسولین را کاهش دهد و رسوبات چربی های دیواره سرخرگی را کاهش دهد. همچنین عاملی برای پیشگیری از لختگی خون که اشاره شد نیز می باشد.

۷.خواص فلفل سبز در دوران بارداری

فلفل تند در دوران بارداری عامل خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن خانم های باردار است و می تواند خانم ها را از ابتلا به سرماخوردگی و سرفه در امان نگه دارد.
فلفل تند سرعت هضم غذا را افزایش می دهد و برای جلوگیری و درمان یبوست، معده درد و بواسیر در دوران بارداری مفید و موثر است.
در فلفل قرمز مقادیر زیادی از فولات و ویتامین های گروه B وجود دارد که باعث جلوگیری از ناهنجاری های لوله عصبی در جنین می شود.
فلفل تند دارای پتاسیم زیادی است که از ابتلا به فشار خون بالا و پره اکلامپسی در خانم های باردار جلوگیری می کند.

۸.خواص فلفل سبز برای تسکین درد ها

تسکین درد روماتیسم و آرتروز:


فلفل تند به علت کپسایسینی که دارد یک ضد التهاب است و در کاهش درد ناشی از آرتروز و روماتیسم و همچنین کاهش التهاب لگن مفید واقع می شود.
در ضمن مصرف موضعی فلفل تند می تواند برای درمان درد های پوکی استخوان مفید باشد.

تسکین درد دوران قاعدگی:


کاپسایسین موجود در فلفل باعث تحریک پایانه های اعصاب و کاهش ماده شیمیایی انتقال دهنده سیگنال های درد می شود که یک نوع مسکن موثر برای کاهش درد های دوره قاعدگی محسوب می شود.

 

خواص فلفل سبز شیرین:

  • از برگ فلفل دلمه ای شیرین در هند و چین را برای تسکین درد دندان استفاده می کنند.
  • از خود فلفل دلمه ای شیرین به منظور تقویت معده استفاده میشد تا جریان خون در معده افزایش یابد.
  • فلفل سبز شیرین برای استعمالات خارجی نیز کارایی دارد و از آن به عنوان ضمادی برای ورم های حاصل از رطوبت زدگی، روماتیسمی و سرمازدگی استفاده می شود.
  • از این نوع فلفل همچنین برای نیش گزندگان سمی و گاز جانوران استفاده می شود و خاصیتی ضد سمی دارد.
  • جالب است بدانید که در شبه جزیره مالایا تاکنون از فلفل سبز شیرین برای درمان وبا، سوء هاضمه، تب مخملک و مالاریا استفاده می شود.
  • مصرف فلفل سبز می تواند باعث تحلیل رفتن باد و گازها شده و گرفتگی ها و انسداد ها را باز کند.
  • ریشه فلفل سبز شیرین از گذشته ها به عنوان یکی از اجزاء داروی ضد سوزاک شناخته می شود.
  • یکی از کاربرد های عجیب آن است که از شیره برگ های خام فلفل سبز شیرین به منظور تحریک و تسریع در تولد نوزاد استفاده می شود و آنرا به مادر باردار می دهند تا سریع تر فرزند را به دنیا بیاورد.
مطلب پیشنهادی:   همه آنچه قبل اهدای خون باید بدانید

خواص فلفل سبز تند:

فلفل سبز تند را در مناطقی مثل هند و چین به عنوان قرمز کننده پوست می شناسند. اما در استعمال خارجی این نوع فلفل یک ادویه محسوب می شود که خواص زیادی دارد و در ادامه اشاره خواهیم کرد:

  • تقویت معده
  • مفید برای تعریق
  • درمان مشکلات مربوط به هاضمه
  • بهبودی یرقان
  • کمک به درمان ناراحتی های کبد
  • بزاق آور

باز هم شبه جزیره مالایا: در آنجا از گرد پوست فلفل سبز تند به منظور درمان اسهال، وبا، حالت تهوع و سوء هاضمه استفاده می شود.

از درمان سردرد تا التیام بخشی به زخم و ورم:

فیلیپینی ها هم از خواص فلفل سبز تند غافل نشدند و برگ های له شده آن را به همراه آهک، بر روی ورم ها و بخش های متورم بدن می اندازند تا آنها را التیام ببخشد. همچنین از برگ فلفل سبز تند ، ضمادی برای درمان سردرد و التیام زخم ها نیز می سازدند.

 

فکر می کنید فلفل سبز تند بهتر است یا فلفل سبز شیرین:

هم فلفل شیرین و هم فلفل تند خواص زیادی دارند و این خواص هم مشابه یکدیگر هستند: گونه های مختلف فلفل ها، دارای آنتی اکسیدان های زیاد و متفاوتی هستند که خواص ضد بیماری های قلبی عروقی و ضد سرطانی و ضد یبماری های مزمن دارند و همچنین از خواص ضد التهابی بالایی هم برخوردار هستند.
حالا نکته در اینجاست که اگر می خواهید خواص فلفل سبز را بیشتر استفاده کنید باید از فلفل های تند استفاده کنید چون خواص آن از فلفل های شیرین شدید تر و قوی تر است.
البته باید توجه داشت که برخی افراد نسبت به فلفل تند حساسیت دارند که به هیچ وجه نباید آنرا مصرف کنند و برای آنان مضر است.

با فلفل تند بیشتر آشنا شوید:


فلفل های تند از ویتامین ث بسیار زیادی برخوردار هستند و حتی می توان آنها را غنی ترین منبع ویتامین ث دانست ولی چون ما ایرانی ها معمولا در غذاهایمان فلفل کمی استفاده می کنیم لذا فلفل ها منبع قوی ای برای ویتامین ث محسوب نمی شوند.
فلفل تند برای پتانسیل انرژی زایی غذا ها را افزایش زیادی می دهد همچنین باعث گرمازایی در بدن می شود که در آخر به کالری سوزی و کاهش وزن منجر می شود.

 

خواص فلفل سبز برای مزاج های گرم و سرد:

به طور کلی افراد گرم مزاج بهتر است از فلفل سبز اجتناب داشته باشند و در صورت استفاده افراطی ممکن است باعث عکس العمل های شدید و سوزش چشم، ورم چشم شود.

مطلب پیشنهادی:   آشنایی با خواص گلابی

اما فلفل سبز برای افراد سرد مزاج بسیار مناسب است و می توان از آن بعنوان دارو استفاده کرد. این فلفل برای درمان سوء هاضمه و نقرس سرد مزاجان مفید است.

بررسی های حکما نشان داده است افرادی که معمولا از فلفل هندی یا فلفل دلمه ای استفاده می کنند، به ندرت بواسیر می گیرند لذا یکی از خواص فلفل سبز در طب سنتی، همین ضد بواسیر بودن است.

بهترین روش استفاده از فلفل سبز:

مصرف عصاره و آب فلفل سبز بهترین روش است، سپس خود فلفل. مقدار خوراک از عصاره آبی فلفل سبز بین ۵۰ تا ۶۰ سانتی گرم است و میزان خوراک از گرد آن نیز ۰.۷۵ گرم می باشد که باید نصف صبح و نصف عصر میل شود.

دانستی مهم درباره فلفل سبز ها:

فلفل سبز از نظر اطبای سنتی دارای طبیعت گرم و خشک است.
فلفل سبز را اگر به همراه عسل بخورید یک محرک قوی برای نیروی جنسی خواهد بود. لذاست که در برخی مناطق عربی آنرا به همین منظور مصرف می کنند.
توجه داشته باشید که فلفل سبز برای حلق مضر است لذا بهتر است آنرا به همراه عناب میل کنید.
تخم فلفل سبز بسیار گرمتر از گوشت آن است و میزان خوراک گوشت فلفل سبز، ۷ گرم در روز می باشد.
اگر ماهی را همراه با فلفل سبز بپزید، مضرات ماهی دفع خواهد شد.

ترشی فلفل و خاصیت های آن:

در یک شیشه ترشی فلفل، به مقدار قابل توجهی ویتامین C وجود دارد و به میزان اندکی هم کربوهیدرات و سدیم در آن می باشد. در ادامه به خواص ترشی فلفل می پردازیم:

  1. منبعی غنی از ویتامین C: بنابراین کمک قابل توجهی به تقویت سیستم ایمنی بدن می کند و احتمال ابتلا به عفونت و بیماری را کاهش می دهد.
  2. آنتی اکسیدان: با ترشی فلفل، می توانید باعث کاهش تاثیرات مخرب رادیکال های آزاد ناشی از آلاینده ها در بدن شوید. بنابراین خاصیت ضد سرطانی دارد.
  3. کاهش وزن: مصرف ترشی فلفل راهی مناسب برای کنترل وزن بحساب می آید زیرا متابولیسم بدن را بالا می برد و البته در فلفل فیبر قابل توجهی هم وجود دارد.

عوارض مصرف زیاد ترشی فلفل:

  • اسهال
  • سوزش معده
  • ممنوع در دوران بارداری

مضرات مصرف فلفل تند:

دوران سردرد
کسانی که سردرد دارند سعی کنند فلفل مصرف نکنند و همچنین فلفل می تواند در برخی از دختران ایجاد سردرد کند.
آسیب به لایه های مخاطی روده و معده (در صورت افراط)
ایجاد تومور های سرطانی (در صورت افراط)

 

نوشته‌های تازه

, , , , ,
نوشتهٔ پیشین
اسلوپی جو
نوشتهٔ بعدی
تترازینی بوقلمون

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست