روش های درمان کرونا

ویروس کرونا
بدون دیدگاه

از شروع ویروس کرونای جدید تا به امروز داروها و روش‌های درمانی مختلفی برای درمان کرونا مورد تحقیق و آزمایش‌های بالینی قرار گرفته‌اند؛ در حال حاضر، طبق آخرین خبرها معاون وزیر علوم و فناوری چین خبر از تحقیقاتی مؤثر در زمینه آزمایش‌های اولیه ساخت واکسن ویروس کرونا داده است اما باید توجه داشت که مراحل ساخت واکسن ممکن است یک یا دو سال طول بکشد.

واکسن و درمان کرونا

کشف واکسن برای درمان ویروس کرونا به معنای ریشه‌کن کردن این بیماری نیست، در واقع روش‌ها و آزمایش‌های بالینی هر موسسه تحقیقاتی با دیگری متفاوت است و تا درمانی قطعی برای این ویروس کشف شود، زمان زیادی مانده است.

ادعای ساخت واکسن و درمان کرونا توسط معاون وزیر علوم و فناوری چین به این معناست که در ابتدا باید تحقیقات انجام شده بر روی گونه‌های خاصی از حیوانات انجام شود، بعد از به دست آوردن نتایج مثبت از آزمایش بر روی گونه‌های جانوری، محققین بررسی‌ها و آزمایش‌های خود را بر روی انسان شروع می‌کنند.

ادعاهایی مبنی بر کشف واکسن کرونا

بعد از شیوع ویروس کرونا در بسیاری از کشورهای دنیا، محققین و دانشمندان شروع به مطالعه و بررسی راه‌های درمان این بیماری کردند. برخی از محققین بریتانیایی و آمریکایی اظهار داشته‌اند که تحقیقاتی مبنی بر کشف واکسن کرونا انجام داده‌اند که نتایج مثبتی داشته است. برخی از محققین نیز ادعا کرده‌اند؛ از آنجا که در مراحل ساخت واکسن از ویروس زنده کرونا استفاده نمی‌شود این مسئله ممکن است با مشکلاتی روبه‌رو شود و فرایند ساخت این واکسن را طولانی‌تر کند.

تلاش برای ساخت واکسن و درمان کرونا

سازمان بهداشت جهانی با در نظر گرفتن بودجه قابل توجهی برای تحقیق و تولید واکسن در راستای درمان کرونا حمایت خود را از موسسات بهداشتی، دانشمندان و محققان اعلام کرده، بر همین اساس برخی از دانشمندان استرالیایی و آمریکایی تحقیقات وسیعی را در این زمینه آغاز کرده‌اند.

مطلب پیشنهادی:   فوتی های ناشی از مسمومیت با الکل

یکی از مواردی که در زمینه تلاش برای مهار و درمان ویروس کرونا انجام شده، آزمایش بر روی دارویی برای جلوگیری از ابتلا به ایدز است. محققان چینی امید دارند از این دارو بتوانند در درمان ویروس کرونا نیز استفاده کنند. یکی دیگر از تحقیقات جالب در این زمینه استفاده از خون افرادی است که توانسته‌اند از این بیماری نجات پیدا کنند، چند تن از بیماران مبتلا به کرونا نسبت به این روش علائم مثبتی نشان داده‌اند.

همچنین «کلروکین فسفات» دارویی که برای بیماران مبتلا به مالاریا کاربرد دارد بر روی برخی از افراد، آزمایش شده و نتیجه استفاده از این دارو در حال بررسی است.

شرکت‌های دارویی بسیاری در جهان بر روی تولید واکسنی برای ریشه‌کن کردن ویروس کرونا کار می‌کنند، دولت‌ها و سازمان بهداشت جهانی نیز از هیچ حمایت و کمک مالی در این خصوص دریغ نخواهند کرد. یکی از شرکت‌های دارویی بزرگ که در حال تحقیق و بررسی است؛ شرکت «نوواکس» است که در زمینه تولید واکسن ابولا فعالیت داشته است.

شرکت دارویی سانوفی

شرکت فرانسوی «سانوفی» یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های دارویی در جهان است که به محض شیوع ویروس کرونا در ووهان چین آزمایش‌ها و تحقیقات علمی خود را در این زمینه آغاز کرد. شرکت سانوفی در گذشته نیز روی بیماری‌های سارس و آنفولانزا نیز تحقیقاتی انجام داده است، در حال حاضر نیز تلاش‌های محققین این شرکت ادامه دارد، سانوفی اظهار امیدواری کرده است که تا حدود یک سال و نیم دیگر بتواند، آزمایش‌های لازم را روی افراد انجام دهد.

اگر تمام موارد علمی و پزشکی در مسیری موفقیت‌آمیز ادامه داشته باشند آزمایش‌های اولیه برای ایجاد ایمنی در بدن و توانایی واکسن در برابر تحریک ناشی از پاسخ ایمنی انجام می‌شود و بعد از آن آزمایش‌ها وارد فاز دوم می‌شود و به مرحله اثبات عملکرد واکسن می‌رسد که در واقع می‌تواند، عفونت‌های ایجاد شده توسط ویروس را از بین ببرد.

مطلب پیشنهادی:   چگونه یک ماسک را بپوشیم، استفاده کنیم، در بیاوریم و دور بیاندازیم؟

تست روی گونه‌های جانوری

برخی از دانشمندان بریتانیایی در کالج لندن، آزمایش‌های اولیه خود را بر روی موش‌ها آغاز کرده‌اند، در حال حاضر آن‌ها واکسن‌هایی که از باکتری‌ها تولید کرده‌اند را بر روی موش‌ها آزمایش کرده‌اند و امیدوار هستند که در مدت زمان کوتاهی در خون این موش‌ها پاسخ آنتی بادی بدنشان نسبت به ویروس کرونا را مشاهده کنند.

محققین تلاش می‌کنند تا از بی‌خطر بودن واکسن، اطمینان حاصل کنند تا در آینده برای تولید انبوه مؤثر واقع شود. برخی از دانشمندان اذعان داشته‌اند که نکته مهم در تولید واکسن کرونا، اطمینان از صحت تست‌های انجام شده است که می‌توان با استناد به آن‌ها شروع به ساخت و تولید واکسن کرد.

رقابت بر سر ساخت واکسن و درمان کرونا

محققان و شرکت‌های دارویی بزرگ در جهان، تلاش می‌کنند تا اقدامات مفیدی در راه ساخت واکسن ویروس کرونا انجام دهند و رقابت گسترده‌ای در این زمینه در حال شکل‌گیری است. همان‌طور که اشاره شد، ساخت واکسن مسئله اصلی برای درمان این بیماری نیست، بلکه این شرکت‌ها و محققین آن‌ها تلاش می‌کنند راهی مطمئن پیدا بیابند تا بعد از ساخت واکسن از عملکرد آن اطمینان حاصل کنند.

برخی از اعضای تیم‌های تحقیقاتی تلاش می‌کنند تا نمونه ثابتی از نوعی پروتئین مهم تولید کنند. این نمونه سبب می‌شود، آنتی بادی لازم برای جلوگیری از ورود این ویروس به بدن تقویت شود.

 

نوشته‌های تازه

, , , , , , ,
نوشتهٔ پیشین
توصیه های تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا
نوشتهٔ بعدی
درمان کرونا ویروس بدون دارو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید