چیدمان درست وسایل در آشپزخانه های اپن

سبک زندگی
بدون دیدگاه

بیشتر آشپزخانه های امروزی به صورت اوپن ساخته می شود و فضای آنها از زوایای مختلف نقاط خانه قابل دیدن است. به همین دلیل هنگام چیدمان آن باید به ظرایف گوناگونی توجه کرد و وسایل را در جای خود و به دور از هرگونه ریخت و پاش و بی سروسامانی قرار داد زیرا بی نظمی آشپزخانه در چیدمان فضای هال و پذیرایی تاثیرگذار است. 

طراحان دکوراسیون داخلی راهکارهای مناسبی برای قراردادن وسایل در آشپزخانه های اوپن پیشنهاد می کنند که با برخی از آنها آشنا می شوید.

۱- آشپزخانه های اوپن هم مانند آشپزخانه های معمولی دارای سه بخش اصلی هستند: جایگاه مقابل گاز – ظرف شویی و میز کار یا کابینتی که بیشتر کارها روی آن انجام می شود. وسایل در آشزخانه اوپن باید به صورتی چیدمان شود که فضای کافی برای حرکت و کار مقابل این سه نقطه وجود داشته باشد. 

وسایل مورد نیاز هریک از این بخش ها را در اطراف همان قسمت قرار دهید تا هنگام انجام کار مجبور به حرکت زیاد نباشید. ادویه ها، روغن و دیگر وسایل پخت و پز را نزدیک گاز و بشقاب و لیوان ها را کنار ظرفشویی قرار دهید.

۲- بهتر است رنگ کابینت آشپزخانه خیلی روشن نباشد زیرا لک و کثیفی را نمایان می کند. کابینت باید از جنسی باشد که به راحتی بتوان آن را تمیز کرد.

۳- امکان ریختن آب در کف آشپزخانه و کثیفی این فضا به دلیل رفت و آمد زیاد و شست و شوی ظروف، زیاد است پس بهتر است کف آشپزخانه از جنسی باشد که مانع لیزخوردن ساکنان شود و لک و کثیفی نیز به راحتی از روی آن پاک شود.

مطلب پیشنهادی:   آیا سرطان زا بودن ظروف پلاستیکی حقیقت دارد؟

۴- دکوراسیون آشپزخانه های اوپن از هر طرف دیده می شود. بهتر است وسایلی مانند قابلمه و ظروف اضافی که زیبا نیستند را در معرض دید قرار ندهیم که در این صورت فضای بیشتری خواهیم داشت.

۵- به دلیل کمبود فضا و کابینت در آشپزخانه های امروزی بهتر است از وسایل برقی کمتری استفاده کنیم. در صورت نیاز از وسایلی که چند کار را انجام می دهند استفاده کنید تا فضای بیشتری برای قراردادن وسایل ضروری در اختیار داشته باشید.

۶- یک هود خوب و پرقدرت، مهم ترین عضو آشپزخانه های اوپن است زیرا اجازه نمی دهد بوی مطبخ تمامی فضای خانه را پر کند. سعی کنید از هودهای دارای لوله استفاده کنید زیرا هودهای ذغالی قدرت چندانی برای از بین بردن بو ندارند و بیشتر جنبه زیبایی دارند.

۷- بهتر است رنگ پرده ها و کفپوش و کابینت آشپزخانه با رنگ و چیدمان هال و پذیرایی تناسب داشته باشد. در غیر این صورت آشپزخانه برای آنهایی که در هال و پذیرایی می نشیند خیلی جلب توجه می کند و هرگونه بی نظمی سریع به چشم می آیند. برای اینکه فضای داخل آشپزخانه از پذیرایی دیده نشود می توانید از پرده های حصیری یا کاغذی متحرک روی اوپن استفاده کنید.

۸- رنگ های تند کابینت ها و پرده در آشپزخانه های اوپن بیشتر به چشم می  آید. اگر منظم هستید می توانید از رنگ های تند برای چیدمان آشپزخانه استفاده کنید در غیر این صورت رنگ های روشن را انتخاب کنید زیرا کمتر نمایان می شود.

۹- بهتر است در نورپردازی آشپزخانه اوپن، از لامپ های مهتابی زیرکابینتی برای روشن شدن میز کار استفاده کنید. برای آشپزخانه از لوستر با لامپ هایی به رنگ روشن استفاده کنید تا در انجام کارها دچار مشکل نشوید. از لامپ های هالوژن نیز می توان برای نورپردازی آشپزخانه استفاده کرد که البته بیشتر جنبه زیبایی دارد.

مطلب پیشنهادی:   شست و شوی فرش و موکت

۱۰- در آشپزخانه های امروزی به دلیل کمبود جا بیشتر از گازهای روکار استفاده می شود. نکته قابل توجه در مورد گازهای روکار، نزدیک بودن شعله ها به وسایل روی زمین کابینت است. بنابراین حتما باید وسایل را دورتر از گازهای توکار قرار داد تا آتش سوزی رخ ندهد. در صورت قرارگرفتن کابینت در زیر گاز، از قراردادن وسایل پلاستیکی و هر وسیله ای که در صورت حرارت دیدن شعله ور می شود اجتناب کنید.

۱۱- سطل آشغال، سطل برنج و دیگر وسایلی که نمای زیبا ندارند و فضا را اشغال می کنند را حتما داخل کابینت قرار دهید تا فضای بیشتری در آشپزخانه داشته باشید.

۱۲- برخی اوقات از راه آب چاه آشپزخانه بوی بدی متصاعد می شود که فضای خانه را بدبو می کند. بهتر است همیشه سرپوشی برای راه آب چاه آشپزخانه قرار دهید.

۱۳- هر ماه یکبار لوله هایی که زیر سینک آشپزخانه داخل کابینت قرار می گیرد را بازبینی کنید زیرا پیاز و سیب زمینی و سطل های رنج و آشغال در کابینت زیر سینک قرار می گیرد و در صورت نشتی می تواند سبب خرابی و ایجاد بوی بد شود.

۱۴- سینک آشپزخانه به دلیل استفاده زیاد زود کثیف و لک دار می شود و نمایی کهنه پیدا می کند. با ریختن مقداری سرکه سفید روی آن، سینک آشپزخانه شما درست مثل روز اول براق و نو می شود.

نوشته‌های تازه

, , ,
نوشتهٔ پیشین
سوپ جو
نوشتهٔ بعدی
تاثیر رنگ در آشپزخانه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید