خوشمزه های خطرناک

سلامتی

مواد غذایی کشنده را بشناسید

انسان ها یکی از مخلوقات باهوش روی کره زمین هستند اما بسیاری از مسائل را نیز نادیده می گیرند که برای آن ها حیاتی می باشد. همه ما معمولاً از رفتارهای یکدیگر تقلید می کنیم و بسیاری از کارهایمان را بدون فکر پیش می بریم. تا جایی که ممکن است با رفتارهای اشتباه باعث آسیب های بدنی و یا مرگ یک دیگر نیز می شویم اما بدن ما بیشتر از این ها نیاز به مراقبت دارد. آلرژِی از شایع ترین علل مرگ می باشد که اگر در این باره مطمئن نیستید از خوردن خوراکی مد نظر اجتناب کنید.

مواد غذایی مرگ آور

به همین دلیل باید محدودیت هایی را مخصوصاً از لحاظ مواد غذایی برای بدن خود در نظر بگیریم. یکی از مهم ترین مسائلی که رعایت کردن آن می تواند باعث نجات جان شما شود، محدود کردن مواد غذایی مصرفی می باشد. در این قسمت  مواد خوراکی را به شما معرفی می کنیم که سمی و آسیب زننده هستند و هرگز نباید از آن ها حتی در مقادیر بسیار کم نیز استفاده کنید.

در بخش سلامت مجیدفود با خوشمزه های خطرناک آشنا شوید.

خوشمزه های خطرناک

مواد سمی و آسیب زنند

۱. هسته میوه ها:

هسته های میوه هایی مثل سیب، گیلاس و آلبالو حاوی یک نوع هیدروژن سیانید هستند که به آن پروسیک اسید می گویند. هرگز نباید دانه و هسته های این میوه ها را مصرف کنید. هسته هلو و زردآلو نیز جزء همین دسته قرار می گیرد.

۲. ریواس

برگ های ریواس حاوی اکسالیک اسید هستند که باعث ایجاد سنگ کلیه می شوند. برگ های آن اگر به مقدار زیاد مصرف شوند، کشنده خواهند بود اما در اکثر موارد بیماری جدی ایجاد نخواهند کرد.

مطلب پیشنهادی:   فلفل سبز

۳. جوز هندی

جوز هندی یک ماده توهم زا است. مصرف جوز به مقدار بالا می تواند عاملی برای تشنج باشد و همچنین حملات عصبی و یا سکته را منجر شود. خوردن یک جوز کامل می تواند عاملی برای توهم فرد باشد و یا تمایل به خودکشی را در او افزایش دهد.

۴. سیب زمینی

گلیکوآلکالوئید ماده ای است که در بعضی از برگ ها ، ساقه ها و ریشه های سیب زمینی یافت می شود. همچنین می تواند در داخل سیب زمینی نیز راه پیدا کند که معمولاً در شرایطی اتفاق می افتد که مدت زمان طولانی سیب زمینی در معرض نور و در یک جا مانده باشد.

وارد شدن این ماده به بدن ، عاملی برای اسهال ، سردرد و یا حتی کما و مرگ می باشد. اگر در هر کیلوگرم از وزن بدن شما ۳ الی ۶ میلی گرم از این ماده وارد شده باشد ، مرگ حتمی خواهد بود . پس سیب زمینی هایی که رگه های سبز در آن ها به وجود آمده است را استفاده نکنید.

۵. بادام

دو نوع بادام داریم. بادام شیرین و بادام تلخ. بادام تلخ حاوی مقدار زیادی هیدروژن سیانید می باشد. مصرف ۷ الی ۱۰ عدد بادام خام تلخ می تواند عاملی برای بیماری در جوانان و یا حتی مرگ کودکان شود.

 ۶. لوبیا لیما

این لوبیا جز حبوبات بی خطر محسوب می شود اما تا زمانی که خام مصرف نشود. مصرف خام این نوع لوبیا کشنده است زیرا حاوی مقدار زیادی سیانید می باشد، بنابراین موقع استفاده باید از پخته بودن آن مطمئن بود.

۷. عسل

عسلی که پاستوریزه نشده باشد و در نتیجه ممکن است که بسیاری از سم ها زنده باشند. عسل غیر پاستوریزه اغلب حاوی سم می باشد. این عسل می تواند عاملی برای سرگیجه، ضعف، عرق زیاد، حالت تهوع و استفراغ به مدت ۲۴ ساعت باشد. یک قاشق غذاخوری از این سم ها علائم بالا را به وجود می آورد. مصرف چند قاشق از آن نیز ممکن است باعث بیماری های جدی تر شود.

مطلب پیشنهادی:   خواص نعناع و فواید شگفت‌انگیزش برای سلامتی

۸. بادام زمینی

این نوع آجیل از دسته کشنده ترین خوراکی ها است البته اگر به آن آلرژی داشته باشید . گفتنی است بادام زمینی شایع ترین علت مرگ مرتبط به آلرژی مواد غذایی به شمار می رود پس چنانچه مطمئن نیستید به این خوراکی حساسیت دارید یا خیر باید بیشتر احتیاط کنید.

۹. گوجه فرنگی

ریشه ها و برگ های گوجه فرنگی حاوی سم آلکالی هستند که عاملی برای تحریک معده می باشند. گوجه فرنگی هایی که نرسیده و کال هستند و سبز می باشند، نیز همین تاثیر را در بدن خواهند داشت. در نتیجه مصرف زیاد آن ها می تواند کشنده باشد. البته خطر اصلی آن هنوز مشخص نشده اما باید از خوردن بعضی گوجه فرنگی ها جداً خودداری کنید.

۱۰. جوانه لوبیا

این جوانه ها به خصوص زمانی که در سالاد و ساندویچ استفاده شوند، بسیار خوشمزه هستند اما باید مراقب آن ها باشید که خام مصرف نشوند زیرا ممکن است منجر به بیماری های شدید نیز شوند که تاکنون ۳۰ مورد گزارش شده است.

۱۱. تن ماهی

خطری که در مورد این ماهی وجود دارد ، جیوه ای است که ماهی به خود از می کند. زمانی که جیوه وارد بدن شما شود، می تواند به کلیه برسد و یا حتی وارد مغز شده و جان شما را بگیرد. سازمان جهانی سلامت و بهداشت پیشنهاد می کنند که کودکان و خانم های باردار نباید از تن ماهی استفاده کنند. البته این اتفاق در شرایطی رخ می دهد که فرد مقدار زیادی از آن را در یک زمان مشخص استفاده کرده باشد. بهتر است که بیش از هفته ای یک بار از این ماهی استفاده نکنید.

مطلب پیشنهادی:   راههای کاهش تشنگی در ماه رمضان

۱۲. دانه های کرچک

این دانه ها حاوی سمی به نام ریسین هستند که جز مرگ آورترین سم ها برای انسان ها محسوب می شوند. حتی گاهی در برخی از کشورا ماموران مخفی از این سم برای کشتن استفاده می کنند.

۱۳. کاساوا

برگ ها و ریشه های کاساوا به طرز عجیبی حاوی سیانید هستند . سیانید یک ماده بسیار خوشمزه می باشد اما ممکن است که این لذت فقط یک بار برای فرد به وجود آید و بعد از آن جان خود را از دست بدهد. کاساوا جزء سبزیجاتی است که در مناطق مرطوب رشد می کند و از آمریکای جنوبی گرفته شده است اما در آفریقا طرفداران بسیار زیادی دارد. بسیاری از افراد در دنیا آب کاساوا را مصرف می کنند.

۱۴. بادام هندی خام

بادام هندی خام برای همه در دسترس می باشد. اگر تنقلات تحت بخار قرار بگیرند، یک ماده شیمیایی حاوی سم از آن ها خارج می شود. این ماده شیمیایی مانند سم پیچک یا بلوط عمل می کند. مصرف بیش از حد این ماده شیمیایی کشنده خواهد بود. افرادی که به سم پیچک آلرژی دارند، در صورت مصرف بادام هندی خام ، جان خود را از دست خواهند داد.

 

نوشته‌های تازه

,
نوشتهٔ پیشین
کتلت تکیر داغ
نوشتهٔ بعدی
پنکیک قارچ

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست