مجتمع صنایع غذایی مجید در سال ۱۳۷۰ با راه اندازی خطوط مدرن مربا و آب لیمو رسما” آغاز به کار نمود . از آن زمان به بعد با اجرای طرح های متوالی توسعه و تجهیز ،خطوط تولید محصولات جدید شامل : انواع شربت ، رب گوجه فرنگی ، عرقیات و گلاب ، انواع سس ، کنسرو های غیر گوشتی ، کنسرو ماهی و قلیه ماهی ، ترشیجات ،شور جات و آب میوه به خطوط تولید پیشین اضافه گردید.

بدیهی است که محصولات این شرکت پس از اخذ مجوز های قانونی از وزارت خانه های صنایع و بهداشت تولید گردیده و اغلب آنها از نشان استاندارد ملی ایران برخوردار می باشند. جالب آنکه برخی از محصولات این شرکت به دلیل برخورداری از کیفیت بسیار بالاتر از سطوح تعریف شده موفق به اخذ استاندارد تشویقی گردیده اند .

مجتمع صنایع غذایی مجید در زمینی به مساحت ۳ هکتار احداث گردید و محصولات تولیدی در این مجتمع و ۲ واحد بزرگ تحت پوشش آن شامل : برگ سبز جنوب( شوشتر) ،مجتمع صنایع غذایی جمشید ( شوشتر ) ،با بهترین کیفیت در دسترس مصرف کنندگان قرار میگیرد.

از میان شرکت های فوق شرکت آذین شوشتر و برگ سبز جنوب مفتخر به دریافت استانداردهای ملی بین المللی ISO9001-2000 و HACCP گردیده و این روند در سایر شرکت ها نیز در حال اجرا می باشد . محصولات تولیدی ما با نام های تجاری مجید ، دلنوش ، جمشید ، ملوان چابهار و شفا علاوه بر توزیع در استان های همجوار در سایر نقاط کشور نیز عرضه گردیده به سبب کیفیت ویژه در برخی از کشورهای جهان نیز توزیع می گردند.

– گواهینامه ها و استاندارد های بین المللی:

۱-ISO 9001 ver.2008

۲- ISO 22000 ver.2005

۳- HACCP

۴- FDA

۵- HALAL – م

سوابق اجرایی و مدیریتی:

۱- اشتغال به کار تولید آبلیمو و انواع مربا و شیرینی های سنتی در کارگاه پدر

۲- تاسیس و راه اندازی کارگاه تولید مربا و آبلیمو در سال ۱۳۴۳ در شهرستان شوشتر

۳- تاسیس و راه اندازی شرکت آذین شوشتر در شهرستان شوشتر با سمت مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره در سال ۱۳۷۲ با ااااادو محصول که هم اکنون بالغ بر یکصد و هشتاد محصول را در سبد کالایی خود جای داده است. تنوع محصولات این شرکت اااااشامل تولید انواع آبلیمو ، مربا ، رب گوجه فرنگی، شربت ، نوشابه بدون گاز(آبمیوه)، آبمیوه طبیعی گازدار ، عرقیجات ، سس اااااهای سرد و گرم ، اکشک ، سرکه ، عسل ، ماالشعیر و رب انار می باشد.

۴- تاسیس و راه اندازی دفتر تجارت و بازرگانی داخلی و خارجی در شهرتهران در سال ۱۳۷۴ .

۵- تاسیس و راه اندازی شرکت پرورش ماهی لوفا در شهرستان شوشتر در سال ۱۳۷۵ با سمت رئیس هیئت مدیره و با ماموریت اااااتولید انواع ماهیان گرم آبی.

۶- تاسیس و راه اندازی شرکت برگ سبز جنوب در شهرستان شوشتر با سمت رئیس هیئت مدیره در سال ۱۳۷۸ با ماموریت تولید انواع کنسرو های گوشتی و غیر گوشتی ، ترشیجات و شوریجات.

۷- تاسیس و راه اندازی شرکت Magic Select Food (General Trading) در امارات متحده عربی _ دبی با سمت مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره در سال ۱۳۷۸ .

۸- تاسیس و راه اندازی شرکت گلدیس دشت فارس در استان فارس- شهرستان مرودشت با سمت مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره در سال ۱۳۸۰ با ماموریت تولید رب گوجه فرنگی و انواع ترشیجات و شوریجات.

۹- تاسیس و راه اندازی شرکت ملوانان چابهار در استان سیستان و بلوچستان – شهرستان چابهار با سمت مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره در سال۱۳۸۴ با ماموریت تولید کنسرو ماهی .

۱۰- تاسیس و راه اندازی شرکت پخش سراسری فرخ آذین در استان خوزستان- شهرستان اهواز با سمت رئیس هیئت مدیره در سال۱۳۸۸ با ماموریت پخش مویرگی محصولات مجتمع صنایع غذایی مجید در محدوده داخل استان خوزستان.

۱۱- تاسیس و راه اندازی شرکت آذین یاران در استان خوزستان – شهرستان شوشتر با سمت رئیس هیئت مدیره در سال۱۳۸۹ با ماموریت تولید ظروف پت(پلی استایرن) و پلاستیک (پلی اتیلن) .

۱۲- تاسیس و راه اندازی شرکت صنایع غذایی اروپاFood Industry Europe(General Trading) در کشور هلند – شهر آمستردام  با سمت رئیس هیئت مدیره دراسال۱۳۹۳ با ماموریت پخش محصولات مجتمع صنایع غذایی مجید در محدوده کشور های  اروپایی و همچنین واردات و صادرات به تمامی نقاط جهان .

– برند های تجاری : مجتمع صنایع غذایی مجید دارای برندهای مختلفی از قبیل مجید ، دلنوش ، فرینوش ، بهفر، جمشید ، ملوانان چابهار ، سبز اشوشتر و ریبوتا می باشد.

اهداف تحقق یافته :

• پس از تکمیل فاز اول شرکت و افتتاح آن بوسیله آقای مهندس نعمت زاده وزیر صنعت و معدن وقت در سال ۱۳۷۲ طرح های توسعه تولیدی یکی پس از دیگری اجرا و به ظرفیت تولید فراوردهای قبل با مدرنیزه کردن خطوط تولید افزوده گردید

• رونق کمی و کیفی صنعت کشاورزی در مناطق فعالیت واحدهای تحت پوشش این مجموعه

• خرید بیش از ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۰ کیلو گرم گوجه فرنگی – ۳۰۰٫۰۰۰ کیلو هویج – ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ کیلو لیمو و مقادیر چشمگیری از خیار ، کلم ، حبوبات ، سبزیجات ، گوشت ، ادویه جات و ماهی و…. که به عنوان مواد اولیه تولید در یکسال مصرف می شود این شرکت را بعنوان یکی از بزرگترین قطب های صنعتی کشور مطرح نموده است.

• سیر صعودی در ظرفیت تولیدات شرکت در سال های متوالی

• بهره گیری از آخرین متدهای جهانی تولید و بهره برداری از بهترین دستگاه ها و تجهیزات مکانیزه

• با توسعه عرصه ۸۵۰۰ متری اولیه به ۶۰٫۰۰۰ مترمربع و مستحدثات ۲۰۰۰ متری نخست به ۲۵٫۰۰۰ مترمربع و همچنین افزایش ۳۰۰ درصدی نیروهای کار در تمامی سطوح شغلی و تحصیلی تا مقطع دکتری ؛ باعث ایجاد اشتغال پایدار در منطقه گردیده است.

• دستیابی به رشد کمی و کیفی محصولات تولیدی مجتمع صنایع غذایی مجید از ۲ محصول به بیش از ۱۸۰ محصول در مقطع زمانی سال ۱۳۷۲ تا به حال جزء افتخارات و استمرار پایدار این روند رو به رشد از سیاستهای اصلی و ماموریت های اساسی این مجتمع می باشد.

• توسعه صنعت غذا در استان خوزستان و بسط و گسترش آن در برخی استانهای کشور از طریق احداث واحدهای جدید موجب رشد و تعالی کشاورزی در نقاط فعالیت این مجتمع گردیده است.

• توسعه جغرافیایی حوزه توزیع محصولات مجتمع صنایع غذایی مجید در سطح کشور و همچنین صادرات به کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس و کشورهای آسیایه میانه و برخی از کشورهای اروپایی و آمریکا از جمله کشورهای کویت ، امارات متحده عربی ، عراق ، عربستان ، افغانستان ، ارمنستان ، گرجستان ، آذربایجان ، ترکیه ، مالزی ، بلاروس ، روسیه ، سوئد ، هلند ، آلمان و کانادا و… از ماموریت های برون مرزی این مجتمع می باشد.

• برنامه ریزی برای تهیه مواد اولیه مرغوب و با قیمت مناسب باعث گردید تا در زمینه تامین بخشی از ظروف بسته بندی پر مصرف ؛ باعث تاسیس و راه اندازی شرکت آذین یاران در سال۱۳۸۹ گردید . و ماموریت شرکت مذکور منحصرا تولید ظروف پت(پلی استایرن) و پلاستیک (پلی اتیلن) جهت مصرف شرکت و همچنین فروش به بازار داخل کشور می باشد.

– ارتقاء سطح کمی و کیفی محصولات تولیدی:

۱- از زمان تاسیس شرکت آذین شوشتر در سال ۱۳۷۲ و متعاقب آن با اجرای طرح های توسعه در سال های متوالی خط تولید آبلیمو از یک به چهار خط تولید مکانیزه و ظرفیت تولید از ۱۰۰۰ تن در سال به پنج هزار تن در سال افزایش یافت

۲- خط تولید رب گوجه در سال ۱۳۷۵ با ظرفیت اندکی راه اندازی و پس از اخذ مجوزهای لازم با اجرای طرح های توسعه و با راه اندازی دوخط کانتینیوس ۳۵۰ تنی جدید ظرفیت تولید سالانه رب گوجه از ۳۰۰ تن به ۴۰۰۰ تن ارتقاء یافت .

۳- پس از انجام مطالعات و بررسی های لازم طرح مکانیزاسیون وافزایش ظرفیت تولید انواع مربا با راه اندازی ۲ خط تولید جدید صورت پذیرفت و میزان تولید سالیانه مربا از ۴۵۰ تن به ۲۵۰۰ تن ارتقاء یافت.

۴- خطوط تولید انواع سس های غذایی سرد و گرم در سال ۱۳۸۲ به بهره برداری رسید که با انجام طرح های مطالعاتی و بررسی های لازم بعمل آمده از بازار هدف و همچنین با بهره گیری از تکنولوژی جدید و نصب دستگاههای تولید تحت خلاء ظرفیت سالیانه تولید این محصولات از ۱۵۰ تن به ۲۰۰۰ تن ارتقاء داده شد.

۵- خط تولید انواع شربت در سال ۱۳۷۳ مورد بهره برداری قرار گرفت که پس از نو سازی و با بهره گیری از تکنولوژی جدید تولیدات این خط از ۷۵۰ تن به ۳۵۰۰ تن در سال ارتقاء یافت .

۶- تولید انواع نوشابه های بدون گاز (آبمیوه) در سال ۱۳۸۴ابتدا با راه اندازی یک خط تولید ساخت اروپا (اسپانیا) با ظرفیت ۳۵۰۰ تن در سال آغاز و پس از انجام مطالعات فنی و بازار هدف با خرید و راه اندازی خط دوم ظرفیت تولید این نوع محصولات به ۸۰۰۰ تن در سال افزایش یافت .

۷- با عنایت به هدف افزایش سبد محصولات مجتمع صنایع غذایی مجید در سال ۱۳۸۰ تولید کنسرو ماهی با ظرفیت ۷۵۰ تن در سال آغاز و با نیت افزایش سطح کمی و کیفی این محصول در سنوات بعد کلیه دستگاهها و تجهیزات تولید نوسازی گردید که علاوه بر افزایش سطح کیفی میزان تولید به ۳۰۰۰ تن در سال ارتقاء یافت .

۸- این شرکت با استفاده از دانش افراد متخصص و با تجربه در زمینه تولید مواد غذایی ؛ خط تولید انواع کنسروهای گوشتی که از سال ۱۳۸۲ با ظرفیت ۱۰۰۰ تن در سال به بهره برداری رسیده بود را بازسازی و با نصب دستگاه ها و تجهیزات جدید و استفاده از تکنولوژی روز ظرفیت تولید این محصولات را به بیش از ۴۰۰۰ تن در سال ارتقاء داده اند.

۹- همزمان با راه اندازی خط تولید کنسروهای گوشتی ؛ خط تولید انواع کنسروهای غیرگوشتی با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در سال مورد بهره برداری قرار گرفت که با توجه به نیاز بازار و با بهره گیری از تکنولوژی جدید و مکانیزه نمودن فرایند تولید، ظرفیت این گونه محصولات به بیش از ۵۰۰۰ تن در سال افزایش یافت.

۱۰- خطوط تولید انواع ترشیجات با بهره گیری از بهترین تجهیزات در سال ۱۳۸۴ آغاز بکار نموده که با توسعه تولیدات و ایجاد تنوع در انواع آنها هم اکنون با ظرفیت تقریبا ۸٫۰۰۰ تن در سال فعالیت تولیدی دارد.

۱۱- تولید انواع شوریجات با استفاده از خطوط تولید تمام مکانیزه صنعتی با ظرفیت تقریبی ۴٫۵۰۰ تن در سال در حال انجام می باشد.

فهرست