آشنایی با سیر

سلامتی

سیر گیاهی است علفی و دائمی که از راسته مارچوبه سانان می باشد. ساقه این گیاه می تواند تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر رشد کند. قسمت زیر زمینی این گیاه متورم است و از ۵ تا ۱۲ قطعه سیر که در یک غشای نازک و ظریف محصور شده اند.

درمان آکنه و جوش های صورت:

سیر باعث می شود تا آکنه درمان شود. آلیسین موجود در سیر باعث توقف رشد باکتری در بدن می شود. سیر باعث از بین رفتن جوش صورت و حساسیت های پوستی می شود.

کنترل سطح قند خون:

اگر قندخون بالا داشته باشید می توانید به بیماری دیابت و بیماری های قلبی دچار شوید. برای اینکه بتوانید از بیماری دیابت در امان باشید باید رژیم غذایی مناسبی را رعایت کنید. سیر باعث می شود تا ترشح انسولین در بدن زیاد شده و قند خون کنترل شود. کسانی که قندخون بالا دارند بهتر است از سیر در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

درمان سرماخوردگی و آنفولانزا:

خیلی از بیماری های ایجاد شده در بدن توسط باکتری های می باشد ، اگر سیستم ایمنی بدن انسان ضعیف شود مستعد بیماری های مختلف می شویم ، سیر باعث می شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود. شما می توانید با مصرف سیر به راحتی خطر ابتلا به بیماری های باکتریایی مانند آنفلوآنزا و سرماخوردگی را کاهش کنید. اگر دوست ندارید که سرما بخورید سیر میل کنید.

درمان عفونت ناخن ها:

یک درمان خانگی برای عفونت ناخن های دست و پا سیر می باشد ، شما می توانید به کمک سیر لکه های زرد روی ناخن را محو کنید.

تقویت و سلامت استخوان ها:

اگر سیر را به صورت خام میل کنید به صورت جالبی استخوان های بدن شما تقویت می شود. سیر باعث می شود تا استخوان های بدن شما مستحکم شود. این امر به ویژه در زنان یائسه بسیار موثر است.

کاهش خطر فشار خون:

از زمان های گذشته برای کاهش فشار خون از سیر استفاده می شده است. سالیانه افراد زیادی هستند که به خاطر بیماری های قلبی عروقی دچار مشکل می شوند ، فشار خون بالا یکی از این دلایل می باشد. شما می توانید برای کاهش فشار خون از سیر استفاده کنید.

درمان عفونت های سینوسی:

عفونت های سینوسی باعث می شود تا همیشه سردردهای شدید و دردناک را تجربه کنید. در طول روز احساس خستگی می کنید و علائم دیگری مانند درد ، احتقان ، فشار صورت و خلط را تجربه خواهید کرد. سیر دارای ماده شیمیایی می باشد که برای از بین بردن عفونت های سینوسی و قارچی بسیار موثر است. سیر باعث می شود تا عفونت های باکتریایی از بدن خارج شود.

پیشگیری از برخی سرطان ها:

محققان ثابت کرده اند که ارتباط زیادی بین مصرف سیر و کاهش بیماری سرطان به ویژه سرطان کولون ، پانکراس ، مری و سینه وجود دارد. اگر سیر را به صورت خام یا پخته مصرف کنید از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و معده در امان خواهید بود.

کاهش کلسترول بدن:

سیر باعث می شود تا کلسترول بدن کاهش پیدا کند. کلسترول بد بدن که شامل LDL می باشد در بدن وجود دارد که شما می توانید با مصرف سیر به راحتی آن را کاهش دهید. اگر می خواهید به صورت طبیعی کلسترول بد بدن را کاهش دهید بهتر است از سیر بهره مند شوید.

درمان آلرژی و حساسیت:

حساسیت توسط برخی حشرات و کپک ها و گرده گل ایجاد می شود. شما می توانید با تقویت سیستم ایمنی بدن خود از حساسیت در امان باشید. عطسه ، آبریزش بینی ، سرفه و تنفس دشوار از علائم حساسیت و آلرژی می باشد. برای درمان حساسیت و آلرژی می توانید سیر میل کنید.

درمان کم خونی:

سیر با کم خونی مبارزه می کند ، شما اگر دچار کم خونی هستید می توانید از سیر در رژیم غذایی خود کمک بگیرید. سیر باعث می شود تا جذب آهن در بدن به شکل ویژه ای انجام شود. چرا که سبزی سیر دارای دی آلیل سولفید بوده و باعث تولید فروپورتین می شود.

تسریع درمان زخم:

برای درمان زخم ها سیر یک گزینه عالی می باشد ، سیر دارای خواص ضدقارچی و ضدباکتری می باشد که برای التیام زخم های بدن موثر است. شما می توانید به راحتی با سیر یک داروی طبیعی داشته باشید.

جلوگیری از ایجاد لخته خونی:

علاوه بر خواص گفته شده سیر دارای خواص ضد لخته شدن خون می باشد. این امر باعث می شود تا از لخته شدن خون در بدن پیشگیری شود. اگر می خواهید از لخته شدن خون در بدن خود پیشگیری کنید بهتر است سیر میل کنید. سیر در جلوگیری از بیماری های قلبی مانند سکته قلبی بسیار موثر است. دقت کنید قبل از عمل جراحی سیر میل نکنید چرا که باعث افزایش خطر خونریزی می شود.

رفع خروپف هنگام خواب:

اگر خوراکی های تند مانند سیر ، پیاز ، ترب کوهی را میل کنید باعث می شود که خروپف کاهش پیدا کند. این موضوع توسط محققان ثابت شده است. شما می توانید به راحتی با مصرف سیر خروپف را تا حدود زیادی درمان کنید. اگر دلیل خروپف کردن شما بسته بودن سینوس ها باشد شما می توانید با مصرف سیر به راحتی خروپف خود را درمان کنید.

درمان عفونت های پوستی:

سیر به دلیل خواص ضدباکتری و ویروسی که دارد یک درمان خانگی جالب برای عفونت های پوستی می باشد. شما می توانید از ماده شیمیایی که در سیر با نام آجوئن وجود دارد برای درمان عفونت های پوستی استفاده کنید.

تقویت ورزشکاران:

کسانی که ورزش های سنگین انجام می دهند بهتر است از سیر در رژیم غذایی خود استفاده کنند. سیر به عنوان یک ماده قوی برای عملکرد ورزشکاران بسیار موثر می باشد. سیر یک سبزی محسوب می شود که باعث کاهش خستگی بدن شما شده و ظرفیت شما را در انجام فعالیت های سنگین افزایش می دهد.

بهبود آلزایمر و زوال عقل:

از بین رفتن مغز و آلزایمر بیماری است که خیلی از افراد در مقابل آن آسیب پذیر هستند. شما می توانید با فعالیت های روزانه از زوال عقل پیشگیری کنید. بهتر کار برای جلوگیری از این بیماری این است که شما ورزش کنید ، غذاهای سالم میل کنید

مطلب پیشنهادی:   همه آنچه قبل اهدای خون باید بدانید

از استرس دور باشید چرا که بیماری زوال عقل به مرور به سراغ شما خواهد آمد. شما می توانید از سیر نیز استفاده کنید چرا که سیر می تواند به راحتی آنتی اکسیدان های بدن شما را افزایش داده و نتایج مناسبی را به شما بدهد.

کاهش وزن و رژیم لاغری:

سیر دارای مواد مغذی می باشد و کالری کمی دارد ، شما می توانید سیر را در رژیم غذایی خود قرار دهید. این امر باعث می شود تا سیر نه تنها چاق نکند بلکه باعث لاغری شما شود. بهتر است از سیر به صورت مرتب در رژیم خود استفاده کنید.

درمان طبیعی کمر درد:

این سبزی به دلیل خاصیت ضدالتهابی که دارد باعث می شود که یک درمان طبیعی برای درمان خانگی کمردرد باشد. شما می توانید سیر را در رژیم غذایی خود قرار دهید. بهتر است صبح به صورت ناشتا ۴ حبه سیر میل کنید تا درد شما کم شود. سیر سبب تقویت سیستم ایمنی بدن شما می شود. بدن شما دارای آنتی اکسیدان می باشد که با رادیکال های آزاد مبارزه می کند.

درمان مو خوره:

سیر یکی از خوراکی هایی می باشد که باعث تقویت رشد مو شده و باعث می شود تا موهای شما نرم شود. سیر را با مقداری روغن ترکیب کنید و بر روی سرتان بمالید. این کار باعث می شود تا آسیب های محیطی موهای شما از بین رفته و موخوره درمان شود.

بهبود دندان درد:

شاید باور نکنید که سیر می تواند برای دردهای دندان به این اندازه موثر باشد. خواص ضدعفونی کنندگی سیر از زمان های قدیم مورد توجه قرار گرفته است. خیلی از افراد قدیمی در زمان های گذشته برای درمان دندان درد از سیر استفاده می کرده اند. آلیسین یک ترکیب می باشد که با خاصیت ضدعفونی کنندگی، ضد باکتری و ضد ویروسی برای درمان دندان درد موثر است.

مطلب پیشنهادی:   از بین بردن بی حالی

 

مضرات سیر:

زیاده روی در خوردن هر ماده مفید شاید به ضرر ما تمام شود هر چند مفید است. از خواص بی شمار سیر گفتیم، صرف نظر از خواص مفید درمانی سیر باید عوارض احتمالی خوردن سیر را نیز مطالعه کنیم.

مضرات احتمالی سیر را در زیر آورده ایم:

صدمه به حیاتی ترین عضو بدن یعنی کبد از مهمترین مضرات احتمالی سیر است. مصرف بیش از حد معمول سیر موجب مسمویت کبد می شود.

ایجاد بوی بد دهانی از جمله مسائلی است که می تواند برای افراد خوشایند نباشد. اگر فردی هستید که روزانه در جمع دوستانه و کاری حضوری دارید حتما بعد از خوردن سیر نسبت به رفع بوی آن اقدام کنید.

نکته!

اگر از بوی سیر ناراحت هستید نکته زیر را به یاد داشته باشید: خوردن کاهو، جعفری، سیب و یا دانه های قهوه بوی بد سیر را از شما دور خواهد کرد.

  •  ایجاد حالت تهوع و دردهای معده مانند سوزش سر دل معده در زمان استفاده زیاد سیر گزارش می شود. سیر با رفلاکس اسید معده به مری موجب سوزش معده می شود و فرد را دچار تهوع، استفراغ  می کند. برای جلوگیری از این حالت حتما از خوردن سیر به صورت ناشتا خودداری کنید.
    •  تشدید خونریزی بعد از اعمال جراحی

    سیر با رقیق کردن خون به کاهش لخته خونی کمک می کند. اما اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید تشدید این عامل را باعث می شود و احتمال خونریزی را افزایش می دهد. داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین، کلوپیدوگرول و آسپیرین از جمله این رقیبان سیر است.

    • کاهش و افت شدید فشار خون، اگر چه نوعی مزیت برای افرادی است که فشار خون بالا دارند. اما در حالت عادی کاهش بیش از حد فشار باعث سرگیجه و تهوع و لرزش بدن فرد می شود. و حالت عمومی فرد را دچار اشکال می کند.
    •  عرق کردن بیش از اندازه، اسهال و سرگیجه از مصرف بیش از اندازه سیر نیز گزارش شده است.

    هر گیاهی و یا ماده ای خواص مفید درمانی و در کنار آن مضرات احتمالی نیز دارد. سیر نیز از این قاعده مستثناء نیست و باید به شناخت خواص درمانی سیر و مضرات احتمالی آن واقف باشیم تا بتوانیم از آن بهترین استفاده را بکنیم. هر رژیم سالم اگر حاوی مقدار مناسبی سیر باشد می تواند از خواص درمانی سیر نهایت استفاده را بکند.

 

 

نوشته‌های تازه

, ,
نوشتهٔ پیشین
سالاد ذرت و مرغ
نوشتهٔ بعدی
پاستا صدفی مرغ و اسفناج

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست