وقتی از دنده چپ بلند شدیم چه کنیم؟

سلامتی

دلیل و راه حل از دنده ی چپ بیدار شدن از خواب:

تصور کنید که آلارم گوشی تان به صدا در می آید و شما به سرعت کلافه می شوید. این صدا روی اعصابتان است و احساس می کنید که بدنتان گرفته و به شدت عصبانی هستید. فرقی ندارد که چقدر قهوه مصرف کرده اید، شب قبل چقدر موسیقی گوش کرده باشید یا چه مشکلاتی در زندگی روی شما فشار آورده باشد. در هر صورت صبح ها از روی دنده چپ و با احساس ناراحتی و عصبانیتِ جسمی و روحی از خواب بیدار می شوید.

به نظر شما چگونه باید این حس را هنگام صبح از بین برد؟

وقتی از دنده چپ بلند شدیم چه کنیم؟

پاسخ را در ادامه ی این بخش از مجید فود خواهید خواند.

وقتی از دنده چپ بلند شدیم چه کنیم؟

بیدار شدن از دنده چپ

علل و اثرات عصبانی بیدار شدن از خواب:

بیدار شدن با حالت عصبانی از خواب عوامل زیادی را درگیر می کند. به عنوان مثال وضعیت ذهنی، سلامت جسم و الگو های رفتاری و سبک زندگی، همگی در این امر موثر هستند. ایجاد تغییراتی در این قسمت ها یا در همه موارد به شما کمک می کند تا به عصبانیت خود هنگام صبح کنترل داشته باشید.

عصبانیت شاید در لحظه اتفاق بیفتد و شاید یک احساس غیرقابل کنترل باشد اما در هر صورت شما را درگیر می کند و شبیه یک احساس پیش زمینه ای در شما وجود دارد و ممکن است حس منفی را در کل بدن تان به جریان بیندازد. اگر این احساس به یک حس بلند مدت تبدیل شود، کل وجود و سلامت شما را در بر می گیرد.

ایجاد عادات سالم، کمک گرفتن از متخصصان و روان درمان ها و کار کردن روی وضعیت ذهنی همگی می تواند در بلند مدت عصبانیت شما را از بین ببرد و باعث شود که به بخش صحیح احساسات خود برگردید و دوباره کنترل خود را در دست بگیرید.

چگونه وقتی از دنده چپ بیدار شدیم احساس عصبانیت را متوقف کنیم؟

منظور ما این نیست که عصبانیت خود را سرکوب کنید یا نادیده بگیرید، بلکه باید آن را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنید. احساس کردن و ابراز کردن عصبانیت هر دو جزء رفتار های سالم هستند اما زمانی که عصبانیت به یک رفتار دائمی غیر قابل کنترل و ناراحت کننده تبدیل شود، حتما باید به دنبال درمان باشید.

فواصل زمانی برای درمان خشم برای اشخاص مختلف متفاوت است اما به طور کل با ترکیبی از تراپی ها، انجام ترفند هایی روی جسم، تغییرات سبک زندگی و تکنیک های ریلکسیشن می توان آن را بهبود بخشید.

سایر ترفند های دیگر نیز شامل موارد زیر است:

نوشتن:

یکی از مهم ترین راهکارهای کاهش استرس این است که تشخیص دهید چرا عصبانی هستید و چه الگوهایی باعث ایجاد این حس در شما شده است. هنگامی که مدام عصبی هستید، شاید نوشتن بتواند به شما کمک کند که آن را تخلیه کنید و متوجه شوید چه چیزی عصبانیت تان را تشدید می کند. ژورنالینگ یا نوشتن حالات به شما کمک می کند که خود و افکارتان را بهتر بشناسید و حس حال خود را بهتر درک کنید.

مطلب پیشنهادی:   آشنایی با خواص گوجه فرنگی

نوشتن را می توانید صبح یا شب ها یا در هر دو مورد انجام دهید. اما نوشتن هنگام صبح به شما کمک می کند تا بدانید دقیقا چه احساسی دارید، چه چیزی باعث ایجاد این حس عصبانیت در شما شده و چگونه می توانید وضع خودتان را بهبود ببخشید.

همچنین می توانید عصر ها جزئیات روز خود را به طور کامل روی کاغذ بیاورید و ببینید چه احساساتی در طول روز شما را درگیر کرده است. شاید انجام این کار برایتان بی ارزش و ساده به نظر برسد اما مطمئن باشید یکی از موثرترین راهکارها است.

تمرین های مدیتیشن:

مدیتیشن انواع مختلفی دارد. مدیتیشن فقط به معنای نشستن، پاکسازی ذهن و تمرکز نیست. می تواند به معنای پیاده روی در طبیعت، شنیدن صدای درون و ایده ها و افکار یا حتی تمرین یوگا یا دیگر انجام حرکات فیزیکی باشد.

فرقی ندارد که چه نوع مدیتیشنی را انجام می دهید. در هر حال مدیتیشن یک عامل بسیار مهم برای سلامت ذهن، احساس و جسم محسوب می شود. مدیتیشن به سرعت باعث می شود که شما کنترل عواطف و احساسات خود را به دست بیاورید.

سلامت جسمی:

بعضی ها عصبانیتشان رابطه مستقیمی با مشکلات جسمی دارد. درد مزمن، مشکلات بدون دلیل و غیر قابل توضیح، ناراحتی یا ترس، نقش مهمی در ایجاد عصبانیت این افراد دارد. اگر مشکل جسمی دارید یا یک منبع درد در خودتان احساس می کنید، سعی کنید با مراجعه به پزشک مشکل را درمان کنید.

بعضی از افراد به طور اشتباه باور دارند که کمک گرفتن از یک پزشک برای برطرف کردن مشکلات جسمی، کار انسان های ضعیف یا کار خجالت آوری است اما حتما باید این مورد را پیگیری کنید تا شاید با برطرف کردن مشکل جسمی، عصبانیت شما نیز بهبود پیدا کرد.

روتین منظم خواب:

کمبود خواب یکی از علت های رایج برای عصبانیت هنگام صبح است. ایجاد قوانین و روتین برای خواب به شما کمک می کند تا خواب عمیق تری داشته باشید و بیشتر استراحت کنید. روتین دقیقی که انتخاب می کنید، اهمیت بسیار زیادی دارد. به عنوان مثال شب ها قبل از خواب نباید از لوازم الکترونیکی استفاده کنید. حتماً قبل از خواب به خودتان زمان بدهید تا ذهنتان آرام شود و کمی فضای خانه را خنک تر از حالت طبیعی کنید.

مطلب پیشنهادی:   اگر تمام روز می نشینید، 9 ماده غذایی را حتما بخورید!

ورزش:

فواید ورزش بی شمار است ، اما یکی از مهم ترین آن ها کنترل عصبانیت محسوب می شود. نوع دقیق ورزشی را که دوست دارید بشناسید و آن را انتخاب کنید تا بتوانید در آن پشتکار داشته باشید و با انجام آن عصبانیت خود را بهبود ببخشید.

ورزشی را انتخاب کنید که متناسب با نیازهای جسمی و روحی شما باشد. بعضی از افراد با دوندگی، بعضی دیگر با یوگا و بعضی با انجام تمرینات قدرتی حال بهتری پیدا می کنند. بستگی دارد که سلایق شما چه باشد.

سریع خارج شدن از رختخواب:

یکی از بهترین راه ها برای شروع روز با آرامش؛ این است که سریعاً از رختخواب بیرون بیایید و به خودتان زمان فکر کردن برای عصبانی شدن ندهید. اکثر هوا سرد است و وسوسه می شوید که مدت زمان طولانی در رختخواب بمانید و نمی خواهید از فضای گرم و نرم رختخواب خارج شوید، بهتر است که به خودتان غلبه کنید. سریع بیرون آمدن از رختخواب به ذهن و بدن شما می گوید که بیدار شود و شروع به کار کند.

مصرف صبحانه کامل و سالم:

باید سوخت و انرژی بدن را هنگام صبح و بیداری تمرین کنید تا قندخون شما تنظیم شود. بیدار شدن با حالت عصبانیت نشان دهنده افت قند خون است. فقط می توانید آن را با خوردن صبحانه سالم و کامل هنگام بیداری صبح جبران کنید. نادیده گرفتن صبحانه باعث افت قند خون می شود و در نتیجه شما نمی توانید پروتئین، فیبر و مواد مغذی را به بدن برسانید و همین عامل عصبانیت و کلافگی خواهد بود.

لیست کارهای روزانه:

همانطور که باید روتین شبانه داشته باشید، باید روتین صبحگاهی هم برای خودتان به وجود بیاورید. به عنوان مثال برای خودتان قهوه یا چای درست کنید. زمانی را برای نوشتن اختصاص دهید. به اندازه کافی وقت برای ریلکس شدن و مدیتیشن بگذارید. سعی کنید روی ایجاد روتین صبحگاهی تمرکز کنید. به دنبال چک کردن اخبار و شبکه های اجتماعی هنگام صبح نباشید زیرا هر دو به شما حس استرس و عصبانیت را منتقل می کند.

مراقبت از سلامت ذهن:

بیدار شدن به حالت عصبانیت نشان دهنده مشکلی در سلامت ذهن است. افسردگی، اختلالات شخصیتی و مشکلات ذهنی، همگی می توانند خودشان را با عصبانیت نشان دهند که البته نیاز به درمان های مختلفی دارد اما با توجه به نیاز خود بدانید که دقیقاً باید چه روشی را پیگیری کنید و سلامت ذهن تان را کنترل کنید.

پذیرفتن کلافگی:

کلافگی هنگام صبح را نمی توان به راحتی نادیده گرفت اما تلاش بیهوده را کنار بگذارید به جای اینکه با چیزهای منفی بجنگید، سعی کنید آن ها را بپذیرید. آیا می خواهید چیزی را فشار دهید؟ بالش را فشار دهید. آیا می خواهید فریاد بکشید؟ داخل بالش و پتو فریاد بکشید. آیا می خواهید چیزی را پرت کنید؟ بالش را پرت کنید. اگر این روش برایتان کارآمد نبود، یک موسیقی پلی کنید و با همان حس ناامیدی و عصبانیت شروع به حرکات موزون کنید که مطمئنا از این روش نتیجه خواهید گرفت.

مطلب پیشنهادی:   خوشمزه هایی برای آب کردن چربی پهلو

انجام کارهای مورد علاقه:

شاید این پیشنهاد برایتان خیلی بدیهی و واضح به نظر برسد اما احتمالا هنگام عصبانیت هیچگاه آن را اجرا نکرده اید. فرقی ندارد که این روش را چند بار شنیده باشید. در هر صورت به دنبال انجام کارهایی باشید که شما را سر ذوق و هیجان می آورد. زمانیکه از ورزش احساس خوب دارید، ورزش کنید.

اگر طبیعت آرامتان می کند، در کنار ساحل یا در یک منطقه خوش آب و هوا پیاده روی کنید.

اگر عاشق نقاشی و رنگ آمیزی هستید، حتماً این کار را انجام دهید.

سعی کنید که وضعیت ذهنی خود را مدیریت کنید و بدانید که از چه چیزی لذت می برید و خودتان را درگیر آنها کنید تا دوباره تمرکز و احساس خوب را به دست بیاورید.

تمرین خوش بینی:

الگوی فکری هم می تواند مانند هر چیز دیگری تبدیل به یک عادت شود. پس سعی کنید همه عادات منفی و مخرب را با یک عادت مثبت جایگزین کنید. اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که مدام حرص می خورند، بیش از حد نگران است و به بدترین چیزها فکر می کند، سعی کنید که افکار خود را به سمت چیزهای مثبت تغییر دهید.

البته تغییر این عادت مانند هر عادت دیگری کار سختی است و این اتفاق طبیعی است اما هر چقدر که هوشیارتر تمرین کنید، الگوی فکری شما سالم تر می شود و در طول زمان احساس بهتری خواهید داشت بنابراین سعی کنید مانند یک فرد خوش بین فکر کنید تا به مرور به یک شخص خوش بین تبدیل شوید.

پرت کردن حواس از احساسات:

بدترین کاری که می توانید هنگام عصبانیت صبحگاهی انجام دهید، این است که هیچ کاری نکنید. فعال نبودن باعث می شود که شما زمان بیشتری برای فکر کردن به بدبختی و بیچارگی داشته باشید و همه اینها حس منفی شما را افزایش می دهد بنابراین اگر حس بدی دارید، سعی کنید خودتان را مشغول کنید، حواس خود را از افکارتان پرت کنید، اتاق را تمیز کنید، در یک مکان باز بدوید، اتاق بچه را مرتب کنید و کمی ورزش کنید و خودتان را مشغول به انجام کارهایی کنید که احساسات منفی را از یادتان ببرد.

 

 

برای دیدن مقالات بیشتر اینجا کلیک کنید.

نوشته‌های تازه

, ,
نوشتهٔ پیشین
فاین رولت (رولت سرد )
نوشتهٔ بعدی
درست خوابیدن

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست